subota, 30. rujna 2017.

Sandra Beltrán ulazi u 'Papá a toda madre'


Kolumbijska glumica Sandra Beltrán napokon će ostvariti svoj glumački debut na meksičkoj Televisi.

Glumica se pridružila postavi nadolazeće Televisine komične telenovele Papá a toda madre koja uskoro kreće s emitiranjem na Las estrellas. Detalji oko Sandrinog lika zasad nisu poznati.

Sandra je glumačku karijeru započela 2000. godine u telenoveli Se armo la gorda, a uslijedile su uloge u telenovelama Rauzan, La mujer en el espejo, La marca del deseo, El clon, Reto de mujer i Corazón valiente. Ove je godine gostovala u nekoliko epizoda TV Aztecine telenovele La fiscal de hierro.

Murilo Benício i Débora Falabella ponovno zajedno u seriji


Nakon što su glumili ljubavni par u prošlogodišnjoj Globovoj seriji Nada será como antes, Murilo Benício Débora Falabella ponovit će suradnju u novoj seriji.

Glumački par zaigrat će ljubavnike u novoj miniseriji Ricarda Linharesa Se eu fechar os olhos koja će biti emitirana tek u 2019. godini. I dok je Déborin lik zasad čuvan u tajnosti, Benicio će zaigrati gradonačelnika gradića u unutrašnjosti Rio de Janeira.

Murilo i Débora već su igrali zajedno u dvije telenovele, O clone (2001.-2002.) i Avenida Brasil (2012.), kad su i prohodali u stvarnom životu.

Iván Sánchez rezerviran za 'El despacho'


Nakon godinu dana pauze od svijeta telenovela, španjolski glumac Iván Sánchez trebao bi se vratiti u Televisine studije iduće godine.

Glumac je navodno rezerviran za nadolazeću telenovelu El despacho koju priprema Jose Alberto Castro. Ukoliko se njegov casting potvrdi, Sánchez bi mogao ponovno zaigrati sa svojom djevojkom, glumicom Anom Brendom Contreras kojoj bi ovo bio povratak u telenovele nakon dvije godine pauze.

Uz njih, za jednu od glavnih uloga spominje se i glumica Kimberly Dos Ramos.

Pedro Damián adaptira popularnu španjolsku seriju?


Već smo pisali kako Pedro Damián priprema novu tinejdžersku telenovelu za 2018. godine u nadi da će ista doživjeti isti fenomen kao i njegov najveći uspjeh, Televisina Rebelde.

Izvori bliski producentu tvrde kako je riječ o adaptaciji popularne španjolske tinejdžerske serije Física o química koja se emitirala na kanalu Antena 3 od 2008. do 2011. godine. Glavne junake utjelovili su Andrea Duro i Javier Calvo.

Podsjećamo, istu je seriju već adaptirao Telemundo 2012. godine pod imenom Relaciones peligrosas, u kojoj su glavne uloge tumačili Sandra Echeverria i Gabriel Coronel.

Preminula glumica Solange Badim


U 53.-oj godini od posljedica raka pluća preminula je brazilska televizijska i kazališna glumica Solange Badim.

Glumica je televizijskoj publici najpoznatija po ulozi Delzuite iz Globove telenovele Salve Jorge koju je snimala 2012. i 2013. godine. Solange je svoju karijeru započela još 1981. u kazalištu, no u televizijskim vodama zaplivala je tek 2001. godine u Globovoj telenoveli Porto dos milagres. Uslijedila su gostovanja u humorističnim serijama A diaristaSob nova direção, te tinejdžerskoj sapunici Malhação.

Počivala u miru.

Poznata protagonistica 'Renacer'


Nakon nekoliko tjedana audicija, izgleda da je odluka pala.

Protagonistica nadolazeće telenovele Renacer Carlosa Morena je Leticia Calderón. Kao što smo već pisali, riječ je o adaptaciji popularne telenovele Señora Isabel po kojoj su TV Azteca i Telemundo snimili telenovele Mirada de mujer i Victoria.

Lety je s Morenom već radila na njegovim brojnim telenovelama poput En nombre del amor, Amor bravio, A que no me dejas i Mujeres de negro.

Maxine Woodside je preko svog programa potvrdila i Rafaela Sanchez Navarra, Michelle Renaud, Eddyja Vilarda i Alejandru Barros kao dio glumačke postave.

Snimanja telenovele kreću u siječnju 2018., dok točan datum emitiranja zasad nije poznat.

četvrtak, 28. rujna 2017.

Dvoje novih glumaca za 'Orgulho e paixão'


Nakon protagonista, red je došao da saznamo i glavne negativce nadolazeće Globove povijesne telenovele Orgulho e paixão.

Glavnu negativku utjelovit će glumica Alessandra Negrini, odsutna od svijeta telenovela od 2015. godine kada je završila sa snimanjima Globove Boogie oogie. Glavnog će negativca pak zaigrati Ricardo Tozzi koji je početkom ove godine završio sa snimanjima telenovele A lei do amor.

Prva imena za 'El despacho'


Iako je telenovela Caer en tentacion nedavno krenula s emitiranjem, već se zna njezina nasljednica.

Riječ je o telenoveli El despacho, adaptaciji kolumbijske La ley del corazon koja će Caer zamijeniti krajem siječnja 2018. godine na Televisinom Las estrellas.

I dok se za glavne uloge spominju Ana Brenda Contreras, Kimberly dos Ramos i José Ron, Televisinim hodnicima u potrazi za audicijama prošetali su i María del Carmen Félix, Johnattan Becerra, Lia Ferré, Eduardo Victoria, Altair Jarabo, Julián Gil, Flavio Medina, Grettell Valdez, Manuel Balbi, Daniel Elbittar, Julián Gil, Geraldine Bazán, Raúl Coronado, Fabiola Guajardo i Mariana Torres.

Koga biste voljeli vidjeti u El despacho?

Preminula glumica i pjevačica Hiromi Hayakawa


Jučer je u Meksiku preminula meksička glumica i pjevačica Hiromi Hayakawa.

34.-godišnja Hiromi preminula je zbog komplikacija pri porodu zajedno sa svojom kćerkicom Julietom, a iza njih je ostao Hiromin suprug Fernando.

Iako najpopularnija po ulogama u kazališnim mjuziklima i po reality showu La academia, Hiromi je prošle godine zaigrala i u Telemundovoj narko-telenoveli El Chema.

Počivala u miru.

[VIDEO] 'Papá a toda madre'


Globove telenovele u borbi za Emmy!


Izašle su nominacije za prestižnu nagradu Emmy International koja se dodjeljuje svake godine za internacionalna televizijska dostignuća.

U kategoriji najbolje telenovele našla su se i dva Globova proizvoda, komično-romantična Totalmente demais i dramska Velho Chico. U istoj kategoriji nominirana je i kanadska 30 vies, te turska Kara sevda.

No tu ne staju nominacije za Globo. Glumica Adriana Esteves, hrvatskoj publici najpoznatija po ulozi glavne negativke Carminhe u telenoveli Avenida Brasil, nominirana je u kategoriji najbolje glavne glumice za dramsku seriju Justiça (koja je također nominirana u kategoriji najbolje dramske serije).

[FOTKA] Claudia Álvarez - Caras Mexico










utorak, 26. rujna 2017.

Altair Jarabo traži posao na Azteci i Imagen TV


Nakon što joj je Televisa oduzela protagonističku ulogu u nadolazećoj ko-produkciji s Univisionom La bella y las bestias, Altair Jarabo odlučila je potražiti sreću na drugim meksičkim televizijama.

Kako navode izvori bliski glumici, Altair već ima dvije ponude na vidiku. Jedna je na TV Azteci, a druga je na Imagen TV-u.

Jarabo je na Televisi provela 13 godina i u tom je periodu za njh snimila 12 telenovela, od kojih se izdvajaju Inocente de ti, Al diablo con los guapos, En nombre del amor, Llena de amor, Abismo de pasion, Mentir para vivir i Pasion y poder.

Christiane Torloni potvrđena za 'Verão 90 graus'


Odsutna od malih ekrana od završetka telenovele 'Velho Chico', glumica Christiane Torloni vratit će se telenovelama tek u drugoj polovici 2018. godine.

Zaigrat će glavnu negativku nove Globove komične telenovele 'Verão 90 graus', koja će zamijeniti nadolazeću Deus salve o rei na Globovom programu.

Hrvatska publika najbolje je pamti po ulozi u telenoveli Amerika, a igrala je i u telenovelama Mulheres apaixonadas, Beleza pura, Ti Ti Ti, Caminho das Indias, Fina estampa i Alto astral.

Nove audicije za telenovelu Nicandra Diaza


Audicije za novu telenovelu Nicandra Diaza su u punom jeku.

I dok dotični još uvijek ne potvrđuje kako će se njegov novi projekt zvati (nagađaju se imena 'Cuatro vidas', 'Cuatro destinos' i 'Cuatro caminos'), glumcima koji prisustvuju audicijama to i nije bitno.

Mladi glumci, sadašnje Televisine nove nade poput Gonzala Peña, Ivána Amozurrutije, Emmanuela Palomaresa, Ane Jimene Villanueva, Daniele Cordero, Carlosa Gatice i Geme Garoa su oni koji bi mogli ostati u projektu.

'Cuatro vidas/destinos/caminos' zamijenit će nadolazeću 'Papa a toda madre' na Televisinom Las estrellas u prvoj polovici 2018. godine.

Güero Castro priprema 'El despacho'


Izgleda da se producent José Alberto "El Güero" Castro napokon odlučio čiji će remake ugledati svjetlo dana u 2018. godini.

Riječ je o telenoveli radnog naziva 'El despacho', adaptaciji popularne kolumbijske telenovele 'La ley del corazón' iz ove godine. Radnja originala smještena je u odvjetnički ured u kojem se isprepliću pravo i ljubav. Glumačka postava zasad nije definirana, iako se uz projekt već vežu imena Ane Brende Contreras i Kimberly dos Ramos.

Telenovela bi trebala zamijeniti aktualnu Caer en tentacion u prvoj polovici 2018. godine.

[VIDEO] 'O outro lado do paraíso'


utorak, 19. rujna 2017.

'Caer en tentación' gledanija od 'Las malcriadas'


Sinoć je u Meksiku bio dan velikih premijera na tri različite televizije. Imagen TV emitirala je prvi nastavak svoje nove komične telenovele Muy padres, Televisin Las estrellas započeo je s prikazivanjem telenovele 'Caer en tentación', dok je TV Azteca krenula s emitiranjem telenovele 'Las malcriadas'.

I dok nam još nije poznata gledanost prve epizode Imagenove telenovele, poznato je koja je telenovela odnijela pobjedu u terminu 21:30 h.

Prva epizoda nove telenovele Gabriela Sota i Silvije Navarro 'Caer en tentación' privukla je uz male ekrane 3,6 milijuna gledatelja, dok je Aztecinu novu uzdanicu pratilo 1,5 milijuna.

Arturo Peniche ulazi u 'El vuelo de la Victoria'


Osim Susane González, još će jedna Televisina zvijezda ući u posljednju etapu telenovele El vuelo de la Victoria.

Riječ je o glumcu Arturu Penicheu koji će zaigrati Victorijinog (Paulina Goto) oca. Peniche i Goto već su glumili zajedno u još jednom zaboravljenom projektu, telenoveli Niña de mi corazón 2010. godine.

[FOTKA] 'O outro lado do paraíso'









ponedjeljak, 18. rujna 2017.

[VIDEO] 'La hija prodiga'




Junaci Jane Austen kao likovi u brazilskoj telenoveli


Autor nadolazeće Globove telenovele Marcos Bernstein otkrio je kako će tri romana slavne Jane Austen poslužiti mu kao predložak za telenovelu 'Orgulho e paixão'.

Glavni ljubavni par, Elizabeta (Nathália Dill) i Darcy (Thiago Lacerda) preuzeti su iz Pride & Prejudice, dok će druga glavna junakinja Mariana (Chandelly Braz) biti iz romana 'Sense and Sensibility'. Treći roman koji će poslužiti kao predložak je Northanger Abbey.

Orgulho e paixão zamijenit će nadolazeću telenovelu Tempo de amar na Globu u ožujku 2018. godine.

Grettell Valdéz vraća se s MaPat


Odsutna od malih ekrana još od 2016. godine kada je završila sa snimanjima Televisine telenovele Las Amazonas, glumica Grettell Valdéz najavila je svoj povratak.

Grettell će zaigrati glavnu negativku u zasad još neimenovanoj novoj telenoveli producentice MaPat. Nije još definirano hoće li biti riječ o preradi brazilske telenovele Plumas e paetes ili meksičke Mariana de la noche.

Glumicu je hrvatska publika upoznala u telenovelama Rebelde, Heridas de amor, Camaleones, Cuando me enamoroLo que la vida me robó.

petak, 15. rujna 2017.

[FOTKA] 'Caer en tentación'





Novi kandidati za 'Renacer'


Iako je Carlos Moreno planirao u svojoj novoj telenoveli Renacer namjeravao računati na Lucero i Carlosa Riveru, planovi su mu se izjalovili.

Lucero navodno u 2018. godini planira se više posvetiti svojoj glazbenoj karijeri, dok je Rivera odbio ponuđenu ulogu zbog istih razloga.

Moreno sada ima u planu par novih glumačkih imena koji će zaigrati glavne uloge u nadolazećoj preradi popularne telenovele 'Señora Isabel'. Starija protagonistica je navodno rezervirana za Gabrielu Spanic kojoj bi ovo mogao biti povratak na Televisu nakon 8 godina pauze. Posljednja telenovela koju je snimila za Televisu je bila Soy tu dueña 2010. godine. Spanic bi mogla izvisiti s projekta jedino ako pristane na još jednu ponudu, onu Nicandra Diaza za telenovelu Cuatro caminos.


Za ulogu njenog mladolikog protagonista spominju se Adrian di Monte, Rodrigo Guiarao i Erick Elias, s tim da najviše šanse za ulogu ima Adrian di Monte zbog nedavnog potpisivanja ekskluzivnog ugovora s Televisom.

[FOTKA] Gonzalo Garcia Vivanco - Close Up Jalisco