subota, 28. listopada 2017.

'Papá a toda madre' je najgledanija Televisina telenovela


Meksička komična telenovela 'Papá a toda madre' imala je svoju premijeru prije tjedan dana, a već se pozicionirala kao najgledanija aktualna telenovela na Televisinom Las estrellas.

Na dnevnoj bazi, telenovelu sa Sebastianom Rullijem i Maite Perroni prati oko 3,5 milijuna meksičkih gledatelja. Komična priča postiže slične rezultate kao nedavno završena uspješnica 'Mi marido tiene familia', što dovodi do zaključka kako je u zadnje vrijeme meksičkim gledateljima više do smijeha nego do plakanja.

Na drugom mjestu pozicionirala se dramska telenovela 'Caer en tentacion' (3,2 milijuna gledatelja), dok kao najslabije gledane telenovele slove 'En tierras salvajes' (2,7 milijuna) i 'El vuelo de la Victoria'.

Na TV Azteci iznenadio je debut komične telenovele 'Tres familias' koju je u prvoj epizodi pratilo 1,5 milijuna gledatelja, dok je misterioznu 'La hija prodiga' gledalo tek 995 000 gledatelja. 'Las malcriadas' na dnevnoj bazi prati oko milijun meksičkih gledatelja.

I za kraj, zasad najslabije gledana domaća telenovela je 'Muy padres' na Imagen Television koju na dnevnoj bazi prati oko 500 000 gledatelja.

Africa Zavala odlazi s Televise na Imagen Television


Sony Pictures Television potvrdila je kako uskoro kreću s produkcijom nove telenovele zasad poznate pod radnim nazivom Atrapada.

Protagonistica iste bit će meksička glumica África Zavala koja nakon 12 godina napušta Televisu kako bi zaigrala u ovoj novoj produkciji Imagen Television. Osim nje, u glumačkoj postavi nalaze se i Erik Chapa, Giuseppe Gamba, Fernando Ciangherotti i Veronica Merchant.

Akcijska telenovela od 60 nastavaka bit će emitirana u 2018. godini.

Carla Estrada započinje sa "Silvijom Pinal"


Nakon par mjeseci čekanja, Televisa je napokon odlučila dati zeleno svjetlo za početak snimanja nove biografske dramske serije o životu jedne od posljednjih živućih legenda meksičke kinematografije, glumice Silvije Pinal.

Carla Estrada zadužena je za produkciju serije koja će prikazati privatni i poslovni život glumačke veteranke. Snimanja telenovele kreću polovicom 11. mjeseca, a glumicu će zaigrati Itati Cantoral koja se već par mjeseci priprema za tu ulogu.

Alexis Ayala potvrđen za 'Cuatro vidas'


Iako nam još uvijek nisu poznati protagonisti nadolazeće telenovele Nicandra Diaza 'Cuatro vidas', dio glumačke ekipe već nam je poznat.

Uz već davno potvrđene Omara Fierra i Cynthiju Klitbo, ovih se dana ekipi pridružio i glumac Alexis Ayala koji će zaigrati glavnog negativca. Ayala je odsutan od malih ekrana od 2016. godine kada je nastupao u telenoveli Mujeres de negro.

Potvrđen dio glumačke postave 'Al otro lado del muro'


Nakon što je prije par dana potvrđeno kako je glumica Marjorie de Sousa zamijenila Televisine studije onim Telemundovim kako bi postala protagonistica njihove nove telenovele Al otro lado del muro, ovih dana je definiran i ostatak glumačke postave.

Uz Marjorie, protagonističku ulogu imat će i glumica i pjevačica Litzy, dok će njenog partnera u seriji odigrati meksički glumac i model Uriel del Toro. Marjorien partner u seriji je pak meksički glumac Guillermo Ivan, koji je glumački zanat ispekao u brojnim telenovelama TV Aztece.

Osim njih, za glavne negativce potvrđeni su Gabriela Vergara i Gabriel Porras, dok ostatak glumačke postave čine i Sonya Smith, Adriana Barraza, Mijail Mulkay, José Guillermo Cortines i Daniela Bascopé.

Al otro lado del muro stiže na Telemundov kanal u prvoj polovici 2018. godine.

María Fernanda Quiroz napušta 'Rosario Tijeras'


Glumica Maria Fernanda Quiroz, koja je igrala Yolandu u prvoj sezoni Aztecine narko-telenovele Rosario Tijeras, potvrdila je kako neće sudjelovati u drugoj sezoni serije.

Iako je uživala radeći na tom projektu, glumica nije postigla dogovor oko termina snimanja s čelnicima TV Aztece, s obzirom da je zauzeta drugim projektima, što televizijskim, što filmskim.

Snimanja Rosario Tijeras 2 započinju u 11. mjesecu.

srijeda, 25. listopada 2017.

Christopher Uckermann ne planira povratak


I dok većinu glumačke postave iz popularne tinejdžerske telenovele Rebelde još uvijek možete gledati u novim telenovelama, jednog glumca nećete tako brzo vidjeti u žanru koji ga je proslavio.

Glumac Christopher Uckermann, koji je u seriji tumačio razmaženog bogataša Diega Bustamantea, potvrdio je kako se ne planira vratiti snimanju telenovelu. Iako se proslavio istim žanrom, Christopher je priznao kako više uživa snimajući kratke dramske serije i filmove.

Glumac je karijeru započeo 1998. godine u dječjoj telenoveli El diario de Daniela. Uslijedile su uloge u dječjim telenovelama Amigos por siempre, Aventuras en el tiempo i Amy, la niña de la mochila azul.

Po završetku Rebeldea snimio je akcijsku seriju Kdabra, te SF 2091.

[ENTRADA] 'O outro lado do paraíso'


[PROMO] 'Me declaro culpable'




[PROMO] 'Sin tu mirada'


Nova lica u 'Tenias que ser tu'


Glumačka postava nove Televisine telenovele 'Tenias que ser tu' počinje se pomalo formirati.

Serija koja će sa snimanjima krenuti početkom 2018. godine u svojoj će postavi, uz već potvrđene Marianu Torres i Chantal Andere, imati i glumačkog veterana Artura Penichea. Glumac još uvijek snima posljednje scene za telenovelu El vuelo de la Victoria u kojoj je igrao gostujuću ulogu.

Kao potencijalni Marianin glumački partner spominje se zvijezda gorespomenute serije, glumac Andrés Palacios.

'Tenias que ser tu' zamijenit će nadolazeću telenovelu 'Sin tu mirada' početkom 4. mjeseca iduće godine na Televisinom Las estrellas.