četvrtak, 15. studenoga 2018.

Dvoje novih glumaca ušlo u 'Doña Flor y sus dos maridos'


Dvoje novih glumaca priključilo se glumačkoj postavi nove Televisine komične telenovele "Doña Flor y sus dos maridos". Riječ je o glumcima koji će time ostvariti i svoj glumački debi na Televisi, s obzirom da su tijekom čitave svoje karijere radili na TV Azteci i Telemundu.

Riječ je o glumici i pjevačici Alejandri Ley koja je nedavno na Azteci glumila u komičnoj telenoveli "Tres familias", te glumcu Alfredu Huereci kojeg smo nedavno gledali u telenovelama "Eva, la trailera" i "Los fan".


Glavne junake će pak zaigrati Ana Serradilla ("Kad budeš moja"), Joaquin Ferreira ("Tres Milagros") i Sergio Mur ("Papa a toda madre").

Telenovela će 26. veljače iduće godine zamijeniti aktualnu telenovelu "Mi marido tiene (mas) familia" na Televisinom programu Las estrellas.

srijeda, 14. studenoga 2018.

Započela snimanja 'El último dragón'


Jučer je i službeno započelo snimanje nove Televisine akcijske telenovele "El último dragón" koja će s emitiranjem krenuti tek u drugoj polovici iduće godine na Las estrellas.
Kao što se nagađalo već prije par mjeseci, za protagoniste ove nove i uzbudljive priče potvrđeni su Sebastian Rulli ("Rubi", "Teresa", "Lo que la vida me robo") i Renata Notni ("Mi adorable maldicion").
Ostatak glumačke ekipe čine i Cynthia Klitbo ("Teresa"), Irina Baeva ("Vino el amor"), Roberto Mateos ("Muy padres"), Manuel Balbi ("Por amar sin ley"), Juan Pablo Gil ("El vuelo de la Victoria"), Alfredo Gatica ("Enamorandome de Ramon"), Cassandra Sanchez Navarro ("La bella y las bestias"), Federico Ayos ("La candidata"), Sofia Castro ("El hotel de los secretos") i Alex Duran ("La bella y las bestias").

četvrtak, 8. studenoga 2018.

'El maleficio' ponovno u pretprodukciji?


Čini se da će Salvador Mejia Alejandre ipak ostvariti svoj naum da priredi adaptaciju popularne telenovele 'El maleficio' za 2019. godinu.

No ovog puta ne u formatu duže telenovele, već u formatu mini telenovele od 20-ak epizoda. Kao protagonist i dalje se spominje Fernando Colunga, dok bi Jaqueline Andere trebala reprizirati ulogu koju je utjelovila u originalu.

Uz 'El maleficio', u pripremi su i kratke verzije kultnih telenovela 'Cuna de lobos' i 'Colorina'.

Završava se 'Señora Acero'


Nakon gotovo pet godina emitiranja, Telemundo je odlučio ugasiti svoju narko-telenovelu 'Señora Acero'.

Telenovela koja je nedavno krenula s emitiranjem svoje pete sezone ne bilježi već duže vrijeme zadovoljavajuću gledanost na Telemundu, stoga su čelnici odlučili privesti priču svom kraju po završetku sezone. Točan datum velikog finala zasad nije poznat.

Glavne uloge u aktualnoj sezoni serije tumače Carolina Miranda i David Chocarro.

Prva fotka 'Gospođe Flor i njena dva muža'


Ana Serradilla ('Cuando seas mia', 'La viuda negra'), Joaquin Ferreira ('Tres Milagros') i Sergio Mur ('Papa a toda madre') potvrđeni su kao junaci nove Televisine komične telenovele 'Doña Flor y sus dos maridos'. Telenovela će zamijeniti aktualnu 'Mi marido tiene familia' od 25. veljače 2019. godine.

Renata Notni ipak protagonistica 'El último dragón'?


Iako se isprve bilo nagađalo kako je Renata Notni samo snimila teaser za novu Televisinu telenovelu 'El último dragón', čini se da će ostati u toj ulozi.

Tu vijest je potvrdio protagonist nove Televisine akcijske telenovele, glumac Sebastian Rulli. Uz to, nagađa se kako će glavna negativna uloga otići u ruke glumici Irini Baeva, odsutnoj od malih ekrana još od završetka telenovele 'Me declaro culpable'.

Potvrđene glumice za 'Doña Flor y sus dos maridos'


Nakon gotovo godinu dana pauze za vrijeme koje se liječila od raka dojke, glumica Rebecca Jones vratit će se početkom iduće godine na male ekrane.

Jones će zaigrati majku protagonistice u novoj Televisinoj komičnoj telenoveli 'Doña Flor y sus dos maridos'. Njezine kćeri u telenoveli odglumit će Ana Serradila i Ximena Ayala, čime je automatski i potvrđena informacija kako će gospođu Flor iz naslova zaigrati upravo Serradilla.

Kao njezini partneri u seriji zasad se spominju argentinski glumac Joaquin Ferreira, te španjolski Sergio Mur.

'Doña Flor y sus dos maridos' zamijenit će aktualnu telenovelu 'Mi marido tiene familia' u prvoj polovici iduće godine.

srijeda, 7. studenoga 2018.

"Silvana sin lana" dolazi na RTL (Play)


Prema pisanju magazina Story, portorikanskog glumca i pjevača Carlosa Poncea hrvatski će gledatelji moći uskoro gledati na malom ekranu.

Njegova komična telenovela 'Silvana sin lana' iz 2016. godine stiže na servis RTL Play od 19. studenog. Telemundova telenovela broji 121 epizodu, a osim Poncea u seriji glume i Maritza Rodriguez, Marimar Vega, Adriana Barraza, Marcela Guirado, Ricardo Abarca i mnogi drugi.

Nije poznato hoće li se telenovela emitirati na glavnom RTL-ovom kanalu ili na kabelskom RTL Passion.

utorak, 6. studenoga 2018.

[UVODNA ŠPICA] 'Amar a muerte'


Velika gledanost za 'Amar a muerte'


Sinoć je u Meksiku u glavnom terminu od 21:30 h emitiran prvi nastavak nove Televisine akcijske telenovele 'Amar a muerte'.

Prvu epizodu je uz male ekrane privuklo impresivnih 3,8 milijuna meksičkih gledatelja. Telenovela je ipak svoju svjetsku premijeru imala tjedan dana prije na američkom kabelskom kanalu Univision.

U glavnim ulogama nastupaju Angelique Boyer ('Tres veces Ana') i Michel Brown ('La querida del Centauro').

nedjelja, 4. studenoga 2018.

[PROMO] 'O sétimo guardião'





'Un poquito tuyo' je nova Imagenova telenovela


Ovih dana medijima je predstavljen dio glumačke postave nadolazeće Imagenove telenovele 'Un poquito tuyo'.

Riječ je o adaptaciji čileanske telenovele 'Tranquilo papa' koja će se na meksičkim malim ekranima emitirati iduće godine. Kao što smo već i pisali, za protagoniste telenovele izabrani su Marjorie de Sousa i Jorge Salinas, dok je glavna antagonistica Lorena Herrera.


Ostatak glumačke postave čine i Nubia Marti, Eugenio Montessori, Raul Coronado, Thali Garcia, Eva Cedeno, David Caro Levy, Josh Gutierrez, David Palacio i mnogi drugi.

Telemundo se vraća klasičnim pričama?


Nakon niza akcijskih i narko-telenovela, od kojih su se neke proslavile, a neke malo manje, Telemundo bi se trebao iduće godine vratiti svojim korijenima.

Prema pisanju stranih medija, Telemundo za početak iduće godine priprema čak tri nove klasične telenovele, prerade popularnih telenovela. Uz već davno najavljenu "Betty en la NY" (remake kolumbijske 'Yo soy Betty, la fea'), za iduću godinu u pripremi su i adaptacije kolumbijske telenovele 'Cafe con aroma de mujer', te argentinske 'Amor en custodia'.

Jedina koja je trenutno u produkciji je 'Betty' koja bi početkom iduće godine trebala zamijeniti aktualnu telenovelu 'Falsa identidad'.

petak, 19. listopada 2018.

[TRAILER] 'Silvia Pinal: Frente a ti'


Biografska dramska serija 'Silvia Pinal: Frente a ti' kreće s emitiranjem na Televisinom Las estrellas početkom iduće godine. U glavnoj ulozi nastupa Itati Cantoral.

[TEASER] 'El último dragón'


Teaser za novu Televisinu akcijsku telenovelu 'El último dragón' koja uskoro kreće sa snimanjima. U glavnoj ulozi trebao bi se pojaviti Sebastian Rulli, a njegovu partnericu u pilotu je odigrala Renata Notni.

[TRAILER] 'Ringo'


Nova Televisina telenovela 'Ringo' kreće 5. studenog na Televisinom kanalu Las estrellas.

[TRAILER] 'Por amar sin ley 2'


Druga sezone Televisine odvjetničke telenovele 'Por amar sin ley' starta u prvoj polovici iduće godine.

Gaby Spanic van iz 'Súper papá'


Iduća godina ipak neće biti godina comebacka na male ekrane za venezuelansku glumicu hrvatskih korijena Gabrielu Spanic.

Glumica nije uspjela postići financijski dogovor s televizijskom mrežom Imagen, te neće biti dio njihovog novog projekta, komične telenovele 'Súper papá'. Njezina zamjena u ulozi glavne negativke je meksička glumica Lorena Herrera.


Hrvatska publika imala je priliku gledati Lorenu u telenoveli 'Moja sudbina si ti', a nastupala je i u telenovelama 'El premio mayor', 'Maria Isabel', 'Lola, erase una vez', 'Verano de amor', 'Atrevete a soñar', 'Niña de mi corazon' i 'Amores con trampa'.

[FOTKE] 'Amar a muerte'


četvrtak, 18. listopada 2018.

Definirani protagonisti 'Doña Flor'?


Prema zadnjim informacijama, izgleda da je producent Eduardo Maza napokon definirao protagoniste svoje nove komične telenovele 'Doña Flor y sus dos maridos'.

Protagonistu bi trebala utjeloviti glumica Ana Serradilla, poznata po ulogama u telenovelama 'Kad budeš moja', 'Las Juanas' i 'La viuda negra'. Njenog prvog muža u telenoveli trebao bi zaigrati glumac Joaquin Ferreira kojeg je meksička publika ove godine gledala u Aztecinoj akcijskoj telenoveli 'Tres Milagros'.


Drugog protagonista tj. Florinog drugog muža trebali bi odigrati ili Sebastian Rulli ili Fernando Colunga, od čega Colunga ima bolje šanse s obzirom da je Rullijeva navodno namijenjena uloga u akcijskoj telenoveli 'El ultimo dragon'.

srijeda, 10. listopada 2018.

Umrla glumica Peggy McCay


U svom domu u dobi od 90 godina preminula je američka glumica Peggy McCay.

Hrvatska publika najviše je pamti po ulozi Caroline Brady u dugovječnoj američkoj sapunici 'Days of our lives' iliti 'Naši najbolji dani' koja se emitirala na programu Nove TV.

McCay je ušla u cast popularne sapunice 1983. godine, te je s kratkom pauzom ulogu u potpunosti preuzela 1985. godine. Posljednji put pojavila se u epizodi emitiranoj 24. kolovoza 2016. godine, iako je njen lik ostao prisutan 'off screen'.


Uz Days, Peggy je gostovala i u serijama 'The Trials of Rosie O'Neill' za koju je dobila Emmyja u kategoriji najbolje gostujuće glumice u dramoj seriji, 'Gunsmokeu', 'Lou Grant', te konkurentskoj sapunici 'General Hospital'.

Počivala u miru.

Novi naziv nadolazeće Globove telenovele


Nadolazeća Globova telenovela dosad poznata pod radnim nazivom 'Ovelha negra' ima novo ime.

Nova telenovela scenarista Walcyra Carrasca zvat će se 'Dias felizes'. Uz naziv, potvrđena su još dodatna glumačka imena koja će zaigrati u seriji - Bianca Bin, Anderson di Rizzi, Monica Iozzi, Vera Holtz i Nathalia Dill.

Još jedno ime u 'Puro Flow'


Argentinski glumac Marcelo Córdoba uskoro se vraća na male ekrane.

Nakon završetka snimanja Aztecine povijesne telenovele 'La bandida' koja dolazi na male ekrane u siječnju iduće godine, Córdoba se vraća na Televisu.

Dobiuo je jednu od glavnih uloga u novoj telenoveli Roberta Gomeza Fernandeza 'Puro Flow'.

ponedjeljak, 8. listopada 2018.

'Istine i laži' od 16. listopada na RTL Passionu


Nova serija 'Istine i laži' 16. listopada kreće s emitiranjem na RTL Passionu, a riječ je o projektu srpske Prve televizije. Nastala je po licenci mega popularne argentinske serije 'Graduados' koja se u nekoliko varijacija prikazuje diljem Europe.

Serija kroz epizode prati različite situacije u životu jedne obitelji, prijatelja, uzvraćenih i neuzvraćenih ljubavi, a kroz epizode se pojavljuju i novi likovi.

Radnja serije počinje maturalnom večeri koja spaja Pavla i Marinu, najpopularnije tinejdžere u školi, s Nikolom, Kristinom i Slobom, najpoznatijim outsiderima škole. Ta noć, ispunjena uzbuđenjima, glazbom i alkoholom, ostat će im svima u pamćenju kao kraj jedne ere i početak nove.

A onda, dvadesetak godina kasnije, njihovi putevi se ponovno susreću. Pavle i Marina su u braku, ne baš sretnom, imaju sina tinejdžera, a Nikola, Kristina i Sloba žive kao da se ništa nje promijenilo - bez stalnog posla, ozbiljnih veza, obitelji...

No, nakon slučajnog susreta između Marine i Nikole na površinu će isplivati tajne iz prošlosti koje će im svima promijeniti živote. Kako? Gledajte seriju na RTL Passionu ove jeseni!

'Ringo' kreće 5. studenog na 'Las estrellas'


Nakon par mjeseci nagađanja, napokon je poznat datum premijere nove Televisine telenovele 'Ringo'.

Velika premijera serije zakazana je za 5. studenog u 19:30 h. 'La rosa de Guadalupe' se iz tog termina seli u 18:30 h, a 'Como dice el dicho' će se odsad emitirati u 16:30 h.

'Ringo' je remake argentinske telenovele 'Sos mi hombre', a glavne uloge tumače José Ron i Mariana Torres.

Zamjena u 'Puro Flow'


Došlo je do zamjene u glumačkoj postavi nove Televisine telenovele 'Puro Flow'.

Mane de la Parra, koji je trebao igrati glavnog negativca u telenoveli, ipak će odigrati glavnu mušku ulogu. Na njegovo mjesto glavnog antagonista u seriji dolazi meksički glumac Lambda García kojem će ovo biti prva uloga na Televisi. Protagonistica i dalje ostaje Michelle Renaud.


'Puro Flow' zamijenit će aktualnu telenovelu 'Like' početkom iduće godine.

Jorge Salinas i Gaby Spanic u 'Súper papá'


Jorge Salinas i Gaby Spanic vratit će se na male ekrane iduće godine s novom telenovelom.

Riječ je o meksičkoj adaptaciji čileanske komične telenovele 'Tranquilo papá' iz 2017. godine. I dok će Salinas zaigrati glavni lik, Spanic će igrati glavnu negativku. Kao potencijalna protagonistica projekta spominje se venezuelanska glumica Marjorie de Sousa.


'Tranquilo papá' je priča o multimilijunašu i uspješnom biznismenu koji je razmazio svoju djecu i suprugu do krajnjih granica. Sve se mjenja kad jednom zaborave na njegov rođendan i on odluči sprovesti drastične mjere i povratiti natrag svoju obitelj.

subota, 6. listopada 2018.

Poznati protagonisti 'Ovelha negra'


Nova telenovela scenarista Walcyra Carrasca 'Ovelha negra' stiže na male ekrane tek u svibnju iduće godine, no već su poznati glumci koji će zaigrati glavne uloge.

Juliana Paes i Reynaldo Gianecchini izabrani su za glavne protagoniste telenovele, dok će Paolla Oliveira i Rodrigo Lombardi utjeloviti glavne negativce. Paes, Oliveira i Lombardi su svi odsutni od malih ekrana od završetka snimanja telenovele 'A força do querer' iz 2017. godine.


Gianecchini je pak na odmoru još od početka 2017. kada je završio sa snimanjima telenovele 'Spone ljubavi' (A lei do amor) čije posljednje epizode taman pratimo na prvom programu HRT-a.

[TEASER] 'Ringo'


Prvi teaser nadolazeće Televisine telenovele 'Ringo' s Joséom Ronom i Marianom Torres u glavnim ulogama.

petak, 5. listopada 2018.

"Império" stiže 17. listopada na HRT 1


Telenovela 'Spone ljubavi' primiče se svom kraju, a 17. listopada u njen termin dolazi nova brazilska telenovela 'Imperij' (u originalu 'Império'). Globova telenovela autora Aguinalda Silve snimljena je 2014. i 2015. godine, te broji 170 nastavaka.

Sve počinje kada mlad i nezaposlen José Alfredo zamoli brata da ga primi k sebi. Brat Evaldo živi sa ženom Eliane i njezinom sestrom Corom. 
José Alfredo se odmah ludo zaljubi u Eliane. Žive opasnu i zabranjenu ljubav, te se odluče na bijeg. Na dan bijega Eliane sazna da je trudna, ali ne zna koji brat je djetetov otac. Cora je uspije odvratiti sestru od bijega. Eliane zamoli Coru da ode Joséu Alfredu na kolodvor i kaže mu da ona ne želi pobjeći. Lukava Cora želi prekinuti njihovu vezu, te momku kaže da Eliane čeka Evaldovo dijete. José Alfredo je neutješan i ne zna kamo bi. 
U tom času na putu mu se pojavi Sebastiao Ferreira. Ganut mladićevom pričom, nudi mu posao tjelesnog čuvara u poslu krijumčarenja dijamanata te njih dvojica odlaze na put. Ferreiru ubija neki kopač te cijeli krijumčarski posao s dijamantima završava u rukama Joséa Alfreda. U Švicarskoj krijumčar José Alfredo upoznaje Mariju Martu iz stare ugledne obitelji koja je ostala bez novca. Vjenčaju se. Ona njemu daje svoje ugledno prezime, a on njoj vraća status i novac bez kojih je ostala. 
Dvadeset godina poslije José Alfredo, sada poznat kao Komendator, postao je težak, lukav i uspješan muškarac. Vlasnik je poznatog lanca draguljarnica, a za njega se bore troje njegovih nasljednika: plejboj i majčin mezimac José Pedro, dizajnerica nakita Maria Clara i očev buntovni mezimac i najmlađi sin Joao Lucas. Kako bi podnio buran brak bez ljubavi s Marijom Martom, Komendator otkriva pravu ljubav u zagrljaju Marije Isis, zgodne i skromne djevojke s kojom održava izvanbračnu vezu. Kao da nisu dovoljni svi problemi koje ima, potrese ga i vijest o kćeri Cristini za koju nije ni znao. 
Eliane je uz pomoć sestre Core odgojila svoje dvoje djece i uvijek ju je proganjala pomisao o tome da je trebala pobjeći sa svojom velikom ljubavi. Nakon Elianeine smrti, zločesta Cora oda nećakinji Cristini da je Komendator njezin otac. Ta spoznaja iznenadi djevojku i ona odlazi tražiti svoja legitimna. Otkriće još jedne nasljednice pogoršava obiteljske sukobe, te postaje jasno da pravi neprijatelji mogu biti bliže nego što se misli, nekada i pod istim krovom. 
Aguinaldo Silva, autor telenovela Fina Estampa, Duas Caras i Senhora do Destino, autor je i ove telenovele djelomično snimane u Švicarskoj. Imperij je priča o moći koja objedinjuje intrige, ambicije i velike tajne. 
Uloge: Alexandre Nero (José Alfredo de Medeiros), Lilia Cabral (Maria Marta Medeiros), Leandra Leal (Cristina), Drica Moraes (Cora), José Mayer (Cláudio Bolgari), Paulo Betti (Téo Pereira), Caio Blat (José Pedro), Andreia Horta (Maria Clara), Daniel Rocha (Joao Lucas), Rafael Cardoso (Vicente Ferreira da Silva), Nanda Costa (Tuane), Marina Ruy Barbosa (Maria Isis), Adriana Birolli (Amanda), Zezé Polessa (Magnólia), Chay Suede (mladi José Alfredo), Marjorie Estiano (mlada Cora)

Ksenija Pajić gostuje u 'Na granici'


Samo par mjeseci nakon završetka telenovele 'Čista ljubav' u kojoj je igrala Editu Leskovar, glumica Ksenija Pajić vraća se ponovno na male ekrane.

Glumica će gostovati u par epizoda Novine komične telenovele 'Na granici' i to u ulozi poslovne žene Vinke koja je svoju priliku ugledala u turističkom razvoju Plitvica.

Prva epizoda u kojoj će se pojaviti Ksenija emitirat će se 9. listopada.

'Ringo' uskače u stari termin 'Likea'?


Kao bomba je odjeknula vijest ovog tjedna kako će omladinska telenovela 'Like' zbog slabe gledanosti preći u raniji termin u 17:30 h.

Na njezino mjesto u 18:30 h bi pak navodno trebala uskočiti dugo očekivana telenovela 'Ringo' producentice Lucero Suarez. Čelnici Televise odlučili su se na taj potez navodno zbog toga što su vidjeli dobre brojeve gledanosti klasične telenovele 'La taxista' na konkurentskom Imagenu i uvjereni su da će 'Ringo' s nešto klasičnijom pričom privući veći broj gledatelja od 'Likea'.

Protagonisti telenovele 'Ringo', adaptaciji argentinske telenovele 'Sos mi hombre', su José Ron i Mariana Torres.

Angelli Nesma priprema novu telenovelu


Producentica telenovela Angelli Nesma Medina vratit će se s novom telenovelom iduće godine na Televisu.

Navodno je šef Televisine teledramaturgije Patricio Wills dao joj zeleno svjetlo za adaptaciju argentinske telenovele iz 2016. godine 'Los ricos no piden permiso'. Riječ je o obiteljskoj dramskoj telenoveli u čijem su fokusu dva brata i sestra Villalba čije je imanje sagrađeno pokraj magičnog izvora koje prema legendi može oživjeti mrtve.

Glavna uloga ponuđena je Maite Perroni, a kao njen protagonist spominje se Eugenio Siller. Osim njih dio postave trebali bi biti i Daniela Castro, Irina Baeva, Ela Velden i Juan Soler.

Yadhira Carrillo izrazila želju za povratkom


Meksička glumica Yadhira Carrillo izrazila je želju za povratkom na male ekrane.

Nažalost, ljubitelji telenovela ostat će uskraćeni za novu ulogu glumice. Yadhira je otkrila kako se ne namjerava vraćati snimanju telenovela, već bi pristala na ulogu u kratkoj dramskoj seriji.

Carrillo je odsutna od malih ekrana još od 2007. godine kada je zaigrala u Televisinoj telenoveli 'Palabra de mujer'. Pamtimo je i po ulogama u telenovelama 'La otra', 'El precio de tu amor', 'Amarte es mi pecado', 'Rubi' i 'Barrera de amor'.

Horacio Pancheri korak bliže Telemundu


Nakon što je ostao bez ekskluzivnog ugovora s Televisom, glumac Horacio Pancheri mogao bi uskoro zaigrati u jednom od novih Telemundovih proizvoda.

Glumčevo ime spominje se za protagonističke role u komičnoj telenoveli 'Betty in NY', te akcijskoj 'El barón rojo'.

Podsjećamo, Pancheri je odsutan od svijeta telenovela od završetka Televisine telenovele 'En tierras salvajes' prošle godine.

četvrtak, 4. listopada 2018.

Loša gledanost za 'Like'


Čini se da meksički tinejdžeri ne lajkaju... 'Like'.

Televisina tinejdžerska telenovela producenta Pedra Damiána ('Rebelde') zasad nije oduševila meksičke gledatelje. Zbog slabe gledanosti, telenovela će se od idućeg tjedna emitirati u nešto ranijem terminu, onom u 17:30 h.

Hoće li se gledanost popraviti i hoće li na kraju doći i do najavljene druge sezone? Vrijeme će pokazati.

srijeda, 3. listopada 2018.

[FOTKE] 'Amar a muerte'






Gabriel Soto ulazi u 'Mi marido tiene familia'


Nakon hvaljene uloge u telenoveli 'Caer en tentación', glumac Gabriel Soto vraća se komedijama novom ulogom u telenoveli 'Mi marido tiene familia'.

Detalji u vezi Sotove uloge su dosta šturi, jedino se zna kako mu se lik zove Ernesto i kako će najvjerojatnije činiti ljubavni trokut s likovima Susane Gonzalez i Aratha de la Torrea. Podsjećamo, Arath i Gabriel su zajedno glumili upravo u Gabrijelovoj posljednjoj telenoveli 'Caer en tentación'.

Omar Germenos i Marco Mendez ulaze u 'Por amar sin ley'


Dva nova glumca priključila su se snimanjima druge sezone Televisine telenovele 'Por amar sin ley'.

Uz najnoviju pridošlicu u odvjetničkom uredu, glumicu Kimberly dos Ramos, postavi su se pridružili i Omar Germenos i Marco Mendez.

Germenos je zadnjih desetak godina boravio na Telemundu gdje je uz vođenje jutarnje emisije 'Un nuevo dia', nastupao i u telenovelama '¿Dónde está Elisa?', 'En otra piel', 'Tierra de reyes', 'Eva la trailera', 'La fan' i 'Al otro lado del muro'.


Marco je pak čitavu svoju karijeru na Televisi. Posljednju ulogu prije ove odigrao je u telenoveli 'Me declaro culpable' koja je završila početkom ove godine.

ponedjeljak, 1. listopada 2018.

Novi naziv za 'Contracara'


Gotovo mjesec dana prije početka emitiranja, Televisa je promijenila naziv svoje nove telenovele.

Projekt dotad poznat pod imenom 'Contracara' od danas nosi novi, končani naziv - 'Amar a muerte'. Nakon godinu dana pauze, glumica Angelique Boyer vraća se u ulozi Lucije Borges na male ekrane. Akcijska telenovela snimala se u suradnji s W Studios u kojem su već snimljene i 'La piloto', te ovogodišnja 'La bella y las bestias'.

Osim Angelique, u glavnim ulogama nastupaju i Michel Brown, Alejandro Nones, Claudia Martin, Alexis Ayala, Macarena Achaga i mnogi drugi.

Zamjena protagonista u 'Bom sucesso'


Došlo je do iznenadne zamjene u nadolazećoj Globovoj komičnoj telenoveli 'Bom sucesso'.

Glumac Rômulo Estrela, odsutan od malih ekrana od završetka telenovele 'Deus salve o rei', zamijenit će Reynalda Gianecchinija u glavnoj ulozi. Gianecchini je prebačen u novi projekt, nadolazeću telenovelu zasad nepoznatog naziva scenarista Walcyra Carrasca.

'Bom sucesso' s emitiranjem kreće u srpnju iduće godine.

Izgledni protagonisti nove telenovele Eduarda Meze


Iako informacija još uvijek nije potvrđena od strane Televise, sve je izglednije kako je producent Eduardo Meza pronašao protagoniste svoje nove telenovele.

Maite Perroni, Eugenio Siller i Daniel Elbittar trebali bi zaigrati centralne likove nove Televisine telenovele 'Doña Flor y sus dos maridos'. Riječ je o adaptaciji brazilske komedije istoimenog naziva iz 1976. godine po kojoj je TV kuća Globo 1998.-e snimila i miniseriju s Giulijom Gam, Edsonom Celularijem i Marcom Naninijem u glavnim ulogama.


Snimanja nove komične telenovele trebala bi krenuti idućeg mjeseca, a emitiranje je zakazano za prvu polovicu iduće godine po isteku aktualne telenovele 'Mi marido tiene familia'.