četvrtak, 11. siječnja 2018.

Nova glumačka pojačanja u 'Sin tu mirada'


Televisina telenovela Sin tu mirada ulazi u svoju drugu fazu emitiranja, vjerno slijedeći svoju prethodnicu Esmeraldu.

Nakon dolaska glumaca Juana Martina Jaureguija i Humberta Elizonda, te glumice Candele Marquez, u novim epizodama seriji će se priključiti neka vrlo dobro poznata lica.

Glumica Olivia Bucio zaigrat će lik majke lika Juana Martina Jaureguija, milijunašice Encarnacion. Osim njih, postavit će se pridružiti i glumac Erik Diaz u ulozi Edsona, te glumice Samantha Siqueiros i Maria Fernanda Garcia. Bucio i Diaz lani su za Televisu snimali telenovele Mi marido tiene familia i Mi adorable maldicion, dok su Siqueiros i Garcia odsutne od malih ekrana od završetka snimanja dramske serije Milagros de Navidad i Televisine telenovele La piloto.

Sin tu mirada emitira se radnim danima na Televisinom 'Las estrellas' u 16:30 sati.

José Ron vraća se s novom glavnom ulogom


Meksički glumac José Ron ne uzima prevelike odmore od Televisinih studija već niza uloge jednu za drugom.

Nakon snimljene gostujuće uloge u nadolazećoj Televisinoj telenoveli Amar sin ley, glumac je potvrđen kao protagonist nadolazeće telenovele Es mi hombre producentice Lucero Suarez. Riječ je o preradi argentinske telenovele Sos mi hombre iz 2012. godine.

Kako zasad stvari stoje, Ron bi trebao zaigrati lik boksača i vatrogasca Ringa, kojeg je u originalnoj telenoveli odigrao glumac Luciano Castro.

Glumca inače trenutno gledamo u telenoveli Zaljubljena u Ramona na prvom programu HRT-a.

nedjelja, 7. siječnja 2018.

[FOTKA] 'Hijas de la luna'







[PROMO] 'Deus salve o rei'








Arturo Peniche potvrđen za 'Silvia Pinal: Frente a ti'


Nadolazeća Televisina biografska serija Silvia Pinal: Frente a ti može računati na veliku glumačku postavu koji će interpretirati obitelj, prijatelje i kolege s posla poznate meksičke glumačke dive Silvije Pinal. Jedan od njih je i glumac Arturo Peniche.

Peniche će odigrati Luisa Pinala, Silvijinog očuha koji ju je podupirao u glumačkoj karijeri od malih nogu.

Osim uloge u toj seriji, Peniche paralelno snima i nadolazeću komičnu telenovelu Tenías que ser tú.

Televisa priprema remake 'Nini'


Braća Oscar i Pedro Ortiz de Pinedo pripremaju adaptaciju argentinske dječje telenovele Nini za Televisu.

Originalna telenovela snimljena je 2009. i glavne uloge tumačili su Florencia Bertotti i Federico Amador. Radnja serije vrti se oko djevojke Nine koja počinje raditi kao asistentica novom ambasadoru Tomásu Parkeru. Parker je stigao u Buenos Aires zajedno sa svojom zločestom tajnicom Celinom, te četvero klinaca koje je posvojio iz različitih zemalja svijeta.

Točan datum početka snimanja ili glumačka postava zasad nisu definirani.

Ricardo Franco u 'Hijas de la luna'


Meksički glumac Ricardo Franco još je jedno lice koje se priključilo snimanjima nadolazeće Televisine telenovele Hijas de la luna.

Iako detalji u vezi njegovog lika zasad nisu poznati, prve scene je snimio s glumicom Jade Fraser koja tumači jednu od protagonistica telenovele Nicandra Diaza.


Franca smo imali priliku gledati u telenovelama Mi pecado, Amor bravio, Corazón indomable i La gata, a nastupao je i u Lo imperdonable, Simplemente Maria, Mujeres de negroMi adorable maldición.

Osvaldo Benavides i Esmeralda Pimentel u vezi


Zvijezde nadolazeće Televisine akcijske telenovele La bella y las bestias, glumci Osvaldo Benavides i Esmeralda Pimentel u ljubavnoj su vezi.

Na početku snimanja serije, Esmeralda je još bila u vezi s glumcem Alfredom Gaticom s kojim je prekinula odnos čim je zaiskrilo između nje i Osvalda.

Hrvatska publika Esmeraldu trenutno može gledati u Televisinoj telenoveli Zaljubljena u Ramona koja se emitira na dnevnoj bazi u 12:30 h na prvom programu HRT-a. Osvalda smo imali priliku pratiti u telenovelama La que no podia amar, Lo que la vida me robo i A que no me dejas.