četvrtak, 15. studenoga 2018.

Dvoje novih glumaca ušlo u 'Doña Flor y sus dos maridos'


Dvoje novih glumaca priključilo se glumačkoj postavi nove Televisine komične telenovele "Doña Flor y sus dos maridos". Riječ je o glumcima koji će time ostvariti i svoj glumački debi na Televisi, s obzirom da su tijekom čitave svoje karijere radili na TV Azteci i Telemundu.

Riječ je o glumici i pjevačici Alejandri Ley koja je nedavno na Azteci glumila u komičnoj telenoveli "Tres familias", te glumcu Alfredu Huereci kojeg smo nedavno gledali u telenovelama "Eva, la trailera" i "Los fan".


Glavne junake će pak zaigrati Ana Serradilla ("Kad budeš moja"), Joaquin Ferreira ("Tres Milagros") i Sergio Mur ("Papa a toda madre").

Telenovela će 26. veljače iduće godine zamijeniti aktualnu telenovelu "Mi marido tiene (mas) familia" na Televisinom programu Las estrellas.

srijeda, 14. studenoga 2018.

Započela snimanja 'El último dragón'


Jučer je i službeno započelo snimanje nove Televisine akcijske telenovele "El último dragón" koja će s emitiranjem krenuti tek u drugoj polovici iduće godine na Las estrellas.
Kao što se nagađalo već prije par mjeseci, za protagoniste ove nove i uzbudljive priče potvrđeni su Sebastian Rulli ("Rubi", "Teresa", "Lo que la vida me robo") i Renata Notni ("Mi adorable maldicion").
Ostatak glumačke ekipe čine i Cynthia Klitbo ("Teresa"), Irina Baeva ("Vino el amor"), Roberto Mateos ("Muy padres"), Manuel Balbi ("Por amar sin ley"), Juan Pablo Gil ("El vuelo de la Victoria"), Alfredo Gatica ("Enamorandome de Ramon"), Cassandra Sanchez Navarro ("La bella y las bestias"), Federico Ayos ("La candidata"), Sofia Castro ("El hotel de los secretos") i Alex Duran ("La bella y las bestias").

četvrtak, 8. studenoga 2018.

'El maleficio' ponovno u pretprodukciji?


Čini se da će Salvador Mejia Alejandre ipak ostvariti svoj naum da priredi adaptaciju popularne telenovele 'El maleficio' za 2019. godinu.

No ovog puta ne u formatu duže telenovele, već u formatu mini telenovele od 20-ak epizoda. Kao protagonist i dalje se spominje Fernando Colunga, dok bi Jaqueline Andere trebala reprizirati ulogu koju je utjelovila u originalu.

Uz 'El maleficio', u pripremi su i kratke verzije kultnih telenovela 'Cuna de lobos' i 'Colorina'.

Završava se 'Señora Acero'


Nakon gotovo pet godina emitiranja, Telemundo je odlučio ugasiti svoju narko-telenovelu 'Señora Acero'.

Telenovela koja je nedavno krenula s emitiranjem svoje pete sezone ne bilježi već duže vrijeme zadovoljavajuću gledanost na Telemundu, stoga su čelnici odlučili privesti priču svom kraju po završetku sezone. Točan datum velikog finala zasad nije poznat.

Glavne uloge u aktualnoj sezoni serije tumače Carolina Miranda i David Chocarro.

Prva fotka 'Gospođe Flor i njena dva muža'


Ana Serradilla ('Cuando seas mia', 'La viuda negra'), Joaquin Ferreira ('Tres Milagros') i Sergio Mur ('Papa a toda madre') potvrđeni su kao junaci nove Televisine komične telenovele 'Doña Flor y sus dos maridos'. Telenovela će zamijeniti aktualnu 'Mi marido tiene familia' od 25. veljače 2019. godine.

Renata Notni ipak protagonistica 'El último dragón'?


Iako se isprve bilo nagađalo kako je Renata Notni samo snimila teaser za novu Televisinu telenovelu 'El último dragón', čini se da će ostati u toj ulozi.

Tu vijest je potvrdio protagonist nove Televisine akcijske telenovele, glumac Sebastian Rulli. Uz to, nagađa se kako će glavna negativna uloga otići u ruke glumici Irini Baeva, odsutnoj od malih ekrana još od završetka telenovele 'Me declaro culpable'.

Potvrđene glumice za 'Doña Flor y sus dos maridos'


Nakon gotovo godinu dana pauze za vrijeme koje se liječila od raka dojke, glumica Rebecca Jones vratit će se početkom iduće godine na male ekrane.

Jones će zaigrati majku protagonistice u novoj Televisinoj komičnoj telenoveli 'Doña Flor y sus dos maridos'. Njezine kćeri u telenoveli odglumit će Ana Serradila i Ximena Ayala, čime je automatski i potvrđena informacija kako će gospođu Flor iz naslova zaigrati upravo Serradilla.

Kao njezini partneri u seriji zasad se spominju argentinski glumac Joaquin Ferreira, te španjolski Sergio Mur.

'Doña Flor y sus dos maridos' zamijenit će aktualnu telenovelu 'Mi marido tiene familia' u prvoj polovici iduće godine.

srijeda, 7. studenoga 2018.

"Silvana sin lana" dolazi na RTL (Play)


Prema pisanju magazina Story, portorikanskog glumca i pjevača Carlosa Poncea hrvatski će gledatelji moći uskoro gledati na malom ekranu.

Njegova komična telenovela 'Silvana sin lana' iz 2016. godine stiže na servis RTL Play od 19. studenog. Telemundova telenovela broji 121 epizodu, a osim Poncea u seriji glume i Maritza Rodriguez, Marimar Vega, Adriana Barraza, Marcela Guirado, Ricardo Abarca i mnogi drugi.

Nije poznato hoće li se telenovela emitirati na glavnom RTL-ovom kanalu ili na kabelskom RTL Passion.

utorak, 6. studenoga 2018.

[UVODNA ŠPICA] 'Amar a muerte'


Velika gledanost za 'Amar a muerte'


Sinoć je u Meksiku u glavnom terminu od 21:30 h emitiran prvi nastavak nove Televisine akcijske telenovele 'Amar a muerte'.

Prvu epizodu je uz male ekrane privuklo impresivnih 3,8 milijuna meksičkih gledatelja. Telenovela je ipak svoju svjetsku premijeru imala tjedan dana prije na američkom kabelskom kanalu Univision.

U glavnim ulogama nastupaju Angelique Boyer ('Tres veces Ana') i Michel Brown ('La querida del Centauro').

nedjelja, 4. studenoga 2018.

[PROMO] 'O sétimo guardião'





'Un poquito tuyo' je nova Imagenova telenovela


Ovih dana medijima je predstavljen dio glumačke postave nadolazeće Imagenove telenovele 'Un poquito tuyo'.

Riječ je o adaptaciji čileanske telenovele 'Tranquilo papa' koja će se na meksičkim malim ekranima emitirati iduće godine. Kao što smo već i pisali, za protagoniste telenovele izabrani su Marjorie de Sousa i Jorge Salinas, dok je glavna antagonistica Lorena Herrera.


Ostatak glumačke postave čine i Nubia Marti, Eugenio Montessori, Raul Coronado, Thali Garcia, Eva Cedeno, David Caro Levy, Josh Gutierrez, David Palacio i mnogi drugi.

Telemundo se vraća klasičnim pričama?


Nakon niza akcijskih i narko-telenovela, od kojih su se neke proslavile, a neke malo manje, Telemundo bi se trebao iduće godine vratiti svojim korijenima.

Prema pisanju stranih medija, Telemundo za početak iduće godine priprema čak tri nove klasične telenovele, prerade popularnih telenovela. Uz već davno najavljenu "Betty en la NY" (remake kolumbijske 'Yo soy Betty, la fea'), za iduću godinu u pripremi su i adaptacije kolumbijske telenovele 'Cafe con aroma de mujer', te argentinske 'Amor en custodia'.

Jedina koja je trenutno u produkciji je 'Betty' koja bi početkom iduće godine trebala zamijeniti aktualnu telenovelu 'Falsa identidad'.