subota, 18. siječnja 2020.

Snimaju se prvi promosi za 'Te doy la vida'


Televisa se polako počinje vraćati na noge nakon par godina nestabilnosti u svom rasporedu. Jednu od prvih premijera u 2020. godini imat će i klasična telenovela 'Te doy la vida', remake istoimene čileanske telenovele iz 2016. godine. Za meksičku verziju zadužena je producentica Lucero Suárez koja je zeleno svjetlo za novu telenovelu dobila ekspresno po završetku prethodnice 'Ringo'.

Glavnu mušku ulogu Lucero je ponovno povjerila Joséu Ronu koji je zaigrao i u njenim prethodnim telenovelama 'Enamorándome de Ramón' i 'Ringo'. Protagonisticu će pak odigrati glumica Eva Cedeño ('A que no me dejas') kojoj će to biti i prva glavna uloga u telenovelama. S ulogom glavnog negativca na Televisu se vraća i Jorge Salinas koji je prošle godine zamijenio Televisu s konkurentskim Imagenom za koji je snimio komičnu telenovelu 'Un poquito tuyo'.

Ostatak glumačke ekipe čine i Erika Buenfil, Omar Fierro, Gloria Sierra, Danny Perea, José Manuel Lechuga, Ara Saldívar, Luis Antonio Aguilar, Óscar Bonfiglio, Ricardo Margaleff, Dayren Chávez, Camila Selser, Mauricio Abularach, Octavio Ocaña, Leonardo Herrera, Luz Elena González, Sofía Vanni, Lourdes Cobo i drugi.

Premijera serije zakazana je za ožujak ove godine.

Nema komentara:

Objavi komentar