ponedjeljak, 8. lipnja 2020.

'Totalmente demais' stiže na HRT 1


Po isteku aktualne meksičke telenovele 'Corazón que miente', HRT 1 vraća se proizvodima brazilskog Globa.

Od 22. lipnja u 12:20 h s emitiranjem kreće brazilska komična telenovela 'Totalmente demais'. Hrvatski prijevod naslova zasad još uvijek nije poznat.

Nakon što je pobjegla od pijanog očuha, Eliza bježi od kuće uz pomoć svoje majke Gilde, kako bi iskušala sreću u velikom gradu. Njezin krajnji san je osigurati bolji život majci i sestri.

Kad je prvog dana opljačkana, Eliza završava živjeti na ulicama. Tamo upoznaje Jonatasa, karizmatičnog momka koji brine o parkirališnim mjestima i prodaje slatkiše na semaforima. Eliza počinje prodavati cvijeće kako bi zarađivala za život uz njegovu pomoć i oboje razvijaju istinsko prijateljstvo suđeno da postane najljepša ljubavna priča.

Međutim, nije predvidjela da će je sudbina ponovno suočiti s Arthurom. Vlasnik modne agencije Excalibur, Arthur održava aferu s ambicioznom Carolinom, glavnom urednicom poznatog modnog časopisa Totalmente demais. Carolina prkosi Arthuru koji želi pretvoriti Elizu u model koji može pobijediti na natjecanju ljepote.

Dok Eliza prolazi kroz veliku promjenu, Arthur se zaljubljuje u nju. S druge strane, Eliza se osjeća rastavljena između Jonatasove ljubavi i Arthurove čarolije. Vođena svojom zavisti, Carolina će pokušati sve kako bi upropastila stvari za novu djevojku.

U glavnim ulogama nastupaju Marina Ruy Barbosa ('Imperij'), Felipe Simas, Juliana Paes i Fábio Assunção.




Nema komentara:

Objavi komentar