četvrtak, 31. kolovoza 2017.

Fernando Alonso ulazi u 'Mi marido tiene familia'


Glumačkoj postavi Televisine komične telenovele Mi marido tiene familia pridružit će se uskoro još jedno glumačko lice.

Bivši Aztecin glumac Fernando Alonso zaigrat će Julietinog (Zuria Vega) bivšeg dečka koji se vraća u grad kako bi pokušao ponovno osvojiti njezino srce.

Alonso je za Aztecu od 2004. do 2013. snimio preko 10 telenovela, uključujući Campeones de la vida, Bellezas indomables, Eternamente tuya, Los Rey, Hombre tenias que ser i druge. Ove godine nastupao je u Univisionovoj biografskoj seriji Su nombre era Dolores.

Mane de la Parra ostaje u 'El vuelo de la Victoria'


Protagonist trenutne Televisine telenovele 'El vuelo de la Victoria', glumac i pjevač Mane de la Parra razjasnio je glasine kako napušta snimanja telenovele.

Mane je opovrgnuo glasine i nadodao kako ostaje u telenoveli do samog kraja kad će lik Pauline Goto izabrati uz kojeg od dva protagonista će provesti ostatak života.

El vuelo de la Victoria završava s emitiranjem početkom 11. mjeseca kad će je zamijeniti nova telenovela Sin tu mirada.

srijeda, 30. kolovoza 2017.

[GLEDANOST] 28.8.2017. - SAD


Ukupna gledanost:
1. El señor de los cielos 5 - 2,113 000
3. Mi marido tiene familia - 1,678 000
4. A terra prometida - 1,643 000
5. Mariposa de barrio - 1,639 000
6. Enamorándome de Ramón - 1,588 000

Gledanost u demografiji 18-49:
1. El señor de los cielos 5 - 0,9
3. Mariposa de barrio - 0,6
6. A terra prometida - 0,4

[FOTKA] 'Sangre de mi tierra'






'Golpe al corazón' stiže 11. rujna


Nova Telefeova telenovela 'Golpe al corazón' dobila je svoj datum premijere.

Prvi nastavak nove telenovele Quiquea Estevaneza bit će emitiran 11. rujna u primetime terminu. Telenovela je originalno pripremljena za poslijepodnevni termin, no zbog otkazivanja komične telenovele Fanny la fan premještena je u onaj večernji.

U glavnim ulogama nastupaju Sebastian Estevanez i Eleonora Wexler.

Thiago Lacerda je protagonist Globove 'Orgulho e paixão'


Globova nova telenovela 'Orgulho e paixão' dobila je svog gospodina Darcyja.

Thiago Lacerda, koji je ove godine završio sa snimanjima telenovele 'A lei do amor' u kojoj je igrao lik negativca Cira, izabran je za protagonista nove Globove povijesne telenovele. Kao što smo već pisali, riječ je o adaptaciji popularnog romana Jane Austen 'Pride and Prejudice'.

Njegova partnerica u telenoveli je Nathalia Dill, s kojom je 2014. snimio i telenovelu Alto astral u kojem je on igrao negativca, a ona protagonisticu.

[FOTKA] Horacio Pancheri - GQ Mexico









[FOTKA] 'La hija prodiga'






Marcus Ornellas potvrđen za 'José José'


Brazilski glumac s meksičkom adresom, glumac Marcus Ornellas vraća se na male ekrane ulogom u Telemundovoj biografskoj telenoveli 'José José'.

Ornellas će zaigrati lik popularnog glumca Andrésa Garcíju. Glumac je odsutan od malih ekrana otkad je završio sa snimanjima Televisine telenovele 'Despertar contigo'.

[GLEDANOST] 28.8.2017. - Brazil


1. A força do querer - 40,9 %
2. Pega pega - 32,3 %
3. Os dias eram assim - 29,3 %
4. Novo mundo - 26,2 %
5. Malhação - Viva a diferença- 23,2 %
6. Senhora do destino - 19,9 % (r)
7. Carinha de anjo - 10,5 %
8. O rico e Lázaro - 10,1 %
9. Chiquititas - 8,4 % (r)
10. Lo que la vida me robo - 8,0 %
12. Ribeirão do tempo - 6,7 % (r)
13. Belaventura - 6,5 %
14. Bicho do mato - 6,4 % (r)
15. Vidas em jogo - 6,0 % (r)
16. Os dez mandamentos - 5,6 % (r)
17. Entre el amor y el odio - 5,6 % (r)

utorak, 29. kolovoza 2017.

Raúl Coronado zaigrat će u 'Papá a toda madre'


Nakon gostujuće uloge u 'Mi adorable maldición', meksički glumac Raúl Coronado zaigrat će u još jednoj Televisinoj telenoveli.

Coronado je dobio ulogu specijalnog operativca u nadolazećoj Televisinoj komičnoj telenoveli 'Papá a toda madre'.

Glumca smo imali prilike već gledati i u telenovelama La vecina i Vino el amor.

TV Azteca predstavila 'La hija prodiga'


TV Azteca jučer je predstavila svoju novu telenovelu La hija prodiga s kojom će u 11. mjesecu otvoriti novi termin za telenovele, onaj u 19:30 h.

La hija prodiga je originalna priča scenarista Joséa Ignacija Valenzuele, autora popularnih telenovela La familia de al lado i Dama y obrero. Riječ je o telenoveli misterije, priči o djevojci koja se vraća nakon što je prije 20 godina nestala za vrijeme ljetovanja u Acapulcu.

Glavne uloge povjerene su Isabel Burr i Christianu de la Campi, a ostatak glumačke postave čine Andrea Martí, Alejandro Camacho, Fernando Luján, Sharis Cid, Leonardo Daniel, Aura Cristina Geithner, Alejandra Ley, Francisco Angelini, Aldo Gallardo, María Adelaida Puerta, Rodolfo Arias i Marcelo Buquet.

[FOTKA] Carmen Villalobos - Para todos





ponedjeljak, 28. kolovoza 2017.

[FOTKA] Claudia Álvarez - Estilo DF







[FOTKA] 'Čista ljubav'











[PROMO] 'Čista ljubav'


Čista ljubav je nova domaća telenovela koja će se ove jeseni početi emitirati na programu Nove TV. Glavne uloge povjerene su Ivanu Hercegu i Tari Rosandić, dok ostatak glumačke postave čine Ksenija Pajić, Nives Celzijus, Momčilo Otašević, Slavko Sobin, Olga Pakalović, Lana Gojak i mnogi drugi.


Nathalia Dill vraća se u Globovoj 'Orgulho e paixão'


Nakon uloge blizanki u ovogodišnjoj telenoveli Rock Story, glumica Nathalia Dill trebala bi se vratiti iduće godine telenovelama u povijesnoj 'Orgulho e paixão'.

Riječ je o adaptaciji popularnog romana Jane Austen 'Pride and Prejudice'. Osim Dill, u telenoveli će nastupiti i Vera Holtz, Gabriela Duarte, Tato Gabus Mendes, Chandelly Braz i Ary Fontoura. Za jednu od glavnih muških uloga spominje se glumac Malvino Salvador. Ostatak glumačke postave bit će definiran do kraja godine.

Orgulho e paixão zamijenit će nadolazeću telenovelu Tempo de amar u ožujku 2018. na Globu.

Lucero i Carlos Rivera u Televisinoj 'Renacer'?


Nakon telenovele Mujeres de negro, producent Carlos Moreno se u 2018. godini vraća s novom telenovelom koja zasad nosi naziv Renacer.

Riječ je o preradi kolumbijske telenovele Señora Isabel, po kojoj je TV Azteca 1997. godine snimila telenovelu Mirada de mujer, a 2007. Telemundo telenovelu Victoria.

U novoj verziji Moreno bi u glavnoj ulozi htio vidjeti meksičku glumicu i pjevačicu Lucero kojoj bi ovo bio veliki povratak na meksičke male ekrane nakon 5 godina pauze. Kao njezin partner spominje se glumac i pjevač Carlos Rivera koji je prošle godine imao veliki glumački debut u povijesnoj telenoveli El hotel de los secretos.

Moreno također namjerava nastaviti suradnju s glumicom Leticijom Calderón s kojom je radio na svojim prošlim telenovelama En nombre del amor, Amor bravio, A que no me dejas i Mujeres de negro. Ukoliko prihvati, Lety bi trebala utjeloviti najbolju prijateljicu protagonistice kojoj se život drastično promijeni nakon dijagnoze teške bolesti.