ponedjeljak, 28. kolovoza 2017.

Što pripremaju Televisini producenti za 2018.?


Godina se polako bliži kraju, a Televisini producenti već biraju priče koje bi mogli producirati ili adaptirati za sljedeću, 2018. godinu.

Prvi na redu je José Alberto Castro koji se nakon uspjeha telenovele Vino el amor vraća u 2018. s još jednom telenovelom u kojoj je glavna junakinja antiheroina. Castro navodno planira napraviti adaptaciju telenovele La sonrisa del diablo iz 1992. godine u kojoj je glavnu ulogu tumačila Rebecca Jones. U užem krugu za Televisin remake je i venezuelanska telenovela La mujer de Judas i meksička El angel caido.

Roberto Gómez Fernández nakon povijesne El hotel de los secretos planira adaptirati popularnu argentinsku telenovelu Valientes iz 2009. godine. Telenovela u fokus stavlja trojicu braće koji se osvećuju moćnoj obitelji nakon što je glava obitelji preuzela zemlju njihovog oca. Ukoliko mu projekt bude odbijen, Roberto računa na originalnu priču dvojca Peña-Blanco s kojima je radio na telenoveli El color de la pasión.

MaPat muku muči s novim projektom, te su se čak pojavile i glasine kako priprema preradu telenovele Mariana de la noche. Kako zasad stvari stoje, još uvijek je u opticaju remake brazilske telenovele Plumas e paetes i kao glavna junakinja se spominje Ana Brenda Contreras. To bi bio njen povratak telenovelama nakon dvije godine pauze. Telenovela bi trebala zamijeniti nadolazeću Me declaro culpable u veljači ili ožujku iduće godine.

I za kraj, tu je i Giselle González koja će se krajem 2018. vratiti na male ekrane s originalnom telenovelom čija je radnja smještena u bolnici. S obzirom da joj tek starta nova telenovela Caer en tentación, Gonzálezičin povratak se očekuje tek u drugoj polovici godine.


2 komentara:

  1. Mislim da je ovdje krivo napisano . Umjesto Angelli Nesma bi trebala biti Mapat .

    OdgovoriIzbriši