četvrtak, 24. kolovoza 2017.

[PROMO] 'Caer en tentación'


Po završetku aktualne biografske dramske serije 'Hoy voy a cambiar', Televisin kanal 'Las estrellas' započinje s emitiranjem nove telenovele 'Caer en tentación'.


Riječ je o preradi argentinske telenovele 'Amar despues de amar' koja je ove godine prikovala argentinske gledatelje uz mali ekran. U fokusu priče su dvije obitelji, imućna obitelj Becker i radnička Alvarado. Priča započinje automobilskom nesrećom; ženino tijelo je nestalo, dok je muškarac prevezen u bolnicu i nalazi se u komi. Njihovi identiteti su tajna; nisu u braku, već su ljubavnici. Tri godine prije nesreće, nakon incidenta u školi u kojem su sudjelovali njihovi sinovi, obitelji Becker i Alvarado se zbliže.

Prijateljstvo između četvero ljudi postaje zabranjena ljubav. Raquel i Damián, imućni poduzetnici, upoznaju Carolinu i Santiaga, kućanicu i radnika. Carolina i Damián započinju odnos koji će promijeniti njihov život iz temelja.

U glavnim ulogama nastupaju Adriana Louvier, Silvia Navarro, Gabriel Soto i Carlos Ferro, dok ostatak glumačke postave čine Ela Velden, José Manuel Rincón, Beatriz Moreno, Julieta Egurrola, Arath de la Torre, Erika de la Rosa, Luz Ramos, Jorge Luis Vázquez, Julia Urbini i mnogi drugi.

Nema komentara:

Objavi komentar