ponedjeljak, 28. kolovoza 2017.

Lucero i Carlos Rivera u Televisinoj 'Renacer'?


Nakon telenovele Mujeres de negro, producent Carlos Moreno se u 2018. godini vraća s novom telenovelom koja zasad nosi naziv Renacer.

Riječ je o preradi kolumbijske telenovele Señora Isabel, po kojoj je TV Azteca 1997. godine snimila telenovelu Mirada de mujer, a 2007. Telemundo telenovelu Victoria.

U novoj verziji Moreno bi u glavnoj ulozi htio vidjeti meksičku glumicu i pjevačicu Lucero kojoj bi ovo bio veliki povratak na meksičke male ekrane nakon 5 godina pauze. Kao njezin partner spominje se glumac i pjevač Carlos Rivera koji je prošle godine imao veliki glumački debut u povijesnoj telenoveli El hotel de los secretos.

Moreno također namjerava nastaviti suradnju s glumicom Leticijom Calderón s kojom je radio na svojim prošlim telenovelama En nombre del amor, Amor bravio, A que no me dejas i Mujeres de negro. Ukoliko prihvati, Lety bi trebala utjeloviti najbolju prijateljicu protagonistice kojoj se život drastično promijeni nakon dijagnoze teške bolesti.

2 komentara:

  1. Bilo bi prelijepo da ovo dvoje budu protagonisti . Ali barem da Carlos upadne , jer Lucero koliko god bi je želio vidjeti , ne znam baš .

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidjet ćemo. Spominju se i druge glumice za tu ulogu. Lucero je zasad samo Morenova favoritkinja za ulogu.

      Izbriši