srijeda, 5. rujna 2018.

Livia Brito i Ariadne Diaz ostale bez ekskluzive


Otpuštanja na Televisi se nastavljaju. Nakon što je bez ekskluzivnog ugovora ostalo par poznatih producenata, slična se situacija dogodila i s nekim glumcima.

Zbog loših rezultata njihovih zadnjih telenovela, glumice Livia Brito i Ariadne Diaz odsad su slobodne na tržištu i posao mogu potražiti na drugim televizijskim mrežama. Za razliku od Brito čiji daljnji planovi nisu još poznati, Ariadne će navodno sreću potražiti na Televisinoj konkurenciji TV Azteci.

Livia Brito je na Televisi započela karijeru u telenoveli 'Triunfo del amor' 2010. godine, a uslijedile su uloge u telenovelama 'Abismo de pasión', 'De que te quiero, te quiero', 'Muchacha italiana viene a casarse', te 'La piloto' čija se druga sezona trenutno emitira na Televisinom kanalu Las estrellas.


Ariadne Diaz startala je s karijerom nešto ranije od Brito i to 2007. u svojoj prvoj telenoveli 'Muchachitas como tú'. Potom je zaigrala u telenovelama 'Al diablo con los guapos', 'Mañana es para siempre', 'Llena de amor', 'La mujer del Vendaval', 'El color de la pasión', 'La malquerida', 'La doble vida de Estela Carrillo', te zasad posljednjoj, komičnoj telenoveli 'Tenías que ser tú'.

Nema komentara:

Objavi komentar