srijeda, 5. rujna 2018.

Preminula je glumica Beatriz Segall


Brazilska glumačka veteranka Beatriz Segall umrla je danas u 92. godini života.

U sedamdesetogodišnjoj karijeri posvećenoj kazalištu i televiziji, Beatriz Segall je 1988. godine odigrala ulogu koja ju je zauvijek zabilježila u brazilskoj teledramaturgiji. Nakon 192-e epizode telenovele 'Vale tudo', negativka koju je tumačila glumica umrla je pokošena s tri metka i cijela zemlja se u tom trenutku pitala: 'Tko je ubio Odete Roitman?'.


Televizijsku karijeru Beatriz je započela još 1956. godine u telenoveli 'Pollyana', te su uslijedile uloge u telenovelama 'Angustia de amar', 'Ana', 'A gordinha', 'Dancin' Days', 'Pai heroi', 'Agua viva', 'Sol de Verão', 'Louco amor', 'Champagne', 'Carmem', 'Vale tudo', 'Barriga de aluguel', 'De corpo e alma', 'Sonho meu', 'Anjo mau', 'O clone' i 'Esperança'. Godine 2006. zamijenila je nakratko Globo s Recordom kada je dobila ulogu u telenoveli 'Bicho do mato'.

Na Globo se vratila 2012. godine u gostujućoj ulozi u povijesnoj telenoveli 'Lado a lado' koju je pratila i hrvatska publika i to u ulozi Madame Besançon. Posljednji put se pojavila na televiziji 2015. godine u epizodnoj ulozi u Globovoj dramskoj seriji 'Os experientes'.


Počivala u miru.

Nema komentara:

Objavi komentar